Formație de nuntă disponibilă în toată țara
Vintage Orchestra

Ne deplasăm oriunde vă sărbătoriți evenimentele importante din viața dvs.:

Zona sudică a țării

Dacă locuiți în zona sudică a țării și vă doriți un eveniment animat, plin de bună dispoziție, în cadrul căruia să se simtă bine atât invitații tineri, cât și părinții și bunicii dvs., avem vești bune! Vintage Orchestra se deplasează cu drag la nunți din Târgoviște, Pitești, Slatina, Craiova, Caracal, Giurgiu, Alexandria și în orice alt oraș din această zonă. Venim cu formație de nuntă completă: soliști și instrumentiști. În funcție de dorințele și nevoile dvs., putem include în echipă sunetiști profesioniști, DJ și specialiști în lumini. Costurile vor fi calculate în funcție de numărul de km parcurși până la dvs. De asemenea, vom avea nevoie de o cameră pentru odihna șoferul nostru, căci vrem să ajungem în siguranță și la următoarele evenimente.

Contactați-ne online, prin formularul de contact sau sunați-ne la 0771686080 pentru a rezerva formația pentru nunta dvs. de vis.

 

Zona de sud-vest a României

Dacă organizați nunta în zona sud-vestică a țării și vă doriți o petrecere plină de voie bună și dans, în cadrul căreia să se simtă bine atât invitații tineri, cât și cei mai în vârstă, aflați că Vintage Orchestra se deplasează cu drag la nunți din Târgu Jiu și în orice alt oraș din această regiune. Venim în formație de nuntă completă: soliști și instrumentiști, dar și tehnicieni. În funcție de dorințele și nevoile dvs., putem include în echipă sunetiști profesioniști, DJ și specialiști în lumini. Costurile vor fi discutate în totalitate înainte, iar acestea vor fi calculate în funcție de numărul de km parcurși până la dvs. și de echipamentele pe care le veți solicita. Va fi necesară și o cameră pentru odihna șoferului nostru, căci vrem să ajungem în siguranță și evenimentele următoare.

Contactați-ne online, prin formularul de contact sau sunați-ne la 0771686080 pentru a rezerva formația pentru nunta dvs. de vis.

 

Zona de sud-est a țării

Ne deplasăm oriunde suntem invitați, inclusiv în zona sud-estică a țării. Dacă vă doriți o petrecere animată, veselă, unde toți invitații să danseze, de la cel mai tânăr până la cea mai vârstnică bunică, va puteți baza pe noi. Vintage Orchestra se deplasează cu drag la nunți din Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Bacau, Buzau, Focșani și în orice alt oraș din această regiune. Venim în formație de nuntă completă: soliști și instrumentiști talentați și tehnicieni experimentați: sunetiști profesioniști, DJ, chiar și specialiști în lumini. Costurile vor varia în funcție de numărul de km parcurși până la dvs. și de echipamentele necesare și le vom discuta în detaliu în prealabil. Este bine să luați în considerare că va fi necesară și o cameră pentru odihna șoferului nostru, căci vrem să ne aducă în siguranță și la evenimentele următoare.

Contactați-ne online, prin formularul de contact sau sunați-ne la 0771686080 pentru a rezerva formația pentru nunta dvs. de vis.

 

Zona centrală a României

E adevărat că noi suntem din București, însă ne deplasăm cu drag în zona în care organizați petrecerile prilejuite de momentele cheie din viața dvs., inclusiv în zona centrală a țării. Dacă vă doriți o seară memorabilă, animată, în care toți invitații să se bucure de muzică și să danseze, indiferent de vârstă, vă veți bucura să aflați că Vintage Orchestra se deplasează cu drag la nunți sau botezuri din Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Ploiești, Brasov, Sibiu, Pitești, Câmpulung, Mioveni și în orice alt oraș din această regiune. Venim în formulă completă, cu soliști, instrumentiști și tehnicieni talentați și experimentați, inclusiv sunetiști , DJ și specialiști în lumini. Prețul poate varia în funcție de numărul de km parcurși până la locație. De asemenea, poate fi necesară și o cameră pentru odihna șoferului nostru, căci vrem să ne ajungem în siguranță acasă.

Contactați-ne online, prin formularul de contact sau sunați-ne la 0771686080 pentru a rezerva formația pentru nunta dvs. de vis.

Vintage Orchestra vă poate transforma evenimentul într-o petrecere de vis!
În orice moment suntem dispuși să vă încântăm!

0771 686 080 Profită de ofertă