Povestea din spatele unei orchestre de succes!

 

 Vintage Orchestra – Orchestra pentru nunta ta din București sau din orașul în care îți desfășori evenimentul. Ne deplasăm în toată țara și avem o relație cu publicul din toate orașele precum București, Ploiești, Pitești, Vâlcea, Craiova, Tg. Jiu, Constanța, Tulcea, Târgoviște, Buzău, Focșani.

Suntem o echipă de interpreți și instrumentiști cunoscuți în zona de entertainment și dorim să dăm tonul în mod spectaculos petrecerilor la care participăm. Suntem interesați ca toți cei prezenți la evenimentele la care cântăm să se bucure de energia și muzica bună pentru petrecere. Fiecare solist care va cânta în noaptea nunții tale, va interpreta muzica ta preferată sau a invitaților tăi și va pune în scenă toată partea artistică pregătită pentru seara evenimentului tău!

Ne mândrim cu o listă întreagă de soliști și instrumentiști cu o experiență bogată în organizarea show-urilor de muzică ușoară și populară! Suntem pregătiți pentru spectacolul nunții tale din București sau a botezului tău de oriunde din țară. Ne deplasăm în toate colțurile țării acolo unde suntem solicitați și ne remarcăm prin multitudinea show-urilor de înaltă calitate artistică, dar și a studiilor în domeniu și a spectacolelor muzicale vaste. Spectacolele noastre sunt destinate oricărui tip de eveniment: Nuntă, Botez, Petrecere privată, Petrecere corporate.

Am plecat pe acest drum pentru că muzica este o componentă foarte importantă în realizarea unei nunți de vis. A aduce pe scenă o trupă cu solișți faimoși, a te implica în desfășurarea momentului artistic a unui eveniment și a organiza un program de show notabil, reprezintă o muncă continuă, bine planificată.

Momentele de repetiții, cât și dedicarea noastră ca artiști sunt dovezi ale faptului că ne dorim ca tu să ai la nunta ta o prestație de excepție. O garanție în acest sens o reprezintă multitudinea de cântece de petrecere bine alese pentru petrecerea ta. Pentru ca evenimentul tău să se desfășoare așa cum ți-ai dorit, suntem deschiși să ne adaptăm ușor dorințelor tale muzicale!

În ce credem?

Ne dorim oameni fericiți după fiecare eveniment, care au petrecut până dimineață!

Unde muzica este potrivită tuturor gusturilor, acolo va fi și voie bună iar petrecerea va fi pe măsură! La fel ca și tine aspirăm la hore pline de veselie la care să se adune invitații prinși la joc.

Suntem fericiți atunci când observăm tineri, părinți și bunici care se distrează și le place muzica noastră, iar ceea ce avem în vedere este să îi determinăm să nu mai plece de la evenimentul tău până dimineață. De aceea venim cu atmosferă energică pe parcursul întregului program artistic!

Credem că obiectivul nostru principal este să realizăm un show ieșit din comun și un ambient de divertisment așa cum ți-l dorești pentru nunta, botezul sau petrecerea ta. Pasiunea noastră pentru muzică și devotamentul pentru această meserie, ne clasează printre cei mai căutați artiști de muzică ușoară și populară!

  CONTACT